"En kreatør som er lidenskapelig opptatt av hvordan det visuelle kan tale til følelser, opplevelser og samtidig inviterer deg inn til en ny verden. 

MSA illustrasjon utvikler gripende illustrasjoner og mest kjent for sine stemninsrike og følelsesladde kunstverk med sterke budskap." 

Historien

MSA illustrasjon består av den 24 år gamle Madeleine Sandsland Aarø, en ung illustratør under utvikling. Reisen begynte gjennom design og håndverk, men på grunn av stor interesse for flere kreative fagfelt gikk veien videre inn i nye retninger. Fra 2012 stod hun på egne bein i Holmestrand der hun fullførte utdanning i medier og kommunikasjon, flyttet deretter videre til Oslo for å studere Illustrasjon.

Her utviklet hun seg som kreatør på fulltid. I dag jobber hun for tiden med å bygge opp karrieren som illustratør, ved å starte

med barnebøker.

 

Hun er lidenskapelig opptatt av hvordan det visuelle kan tale til følelser, opplevelser og samtidig inviterer deg inn til en ny verden. MSA illustrasjon utvikler gripende illustrasjoner, og er mest kjent for sine stemningsrike og følelsesladde kunstverk med sterke budskap. Målet er blant annet å påvirke samfunnet til å sette større fokus på sårbare emner som psykisk helse, miljø- og dyrevern. For å nå dette målet er vi nødt til å heve stemmen, bruke sterke virkemidler og stadig finne nye løsninger mot et bedre og trygt samfunn.

Utgivelser

1. Malu får nye fletter, Jemimah Yombo og Nicole Rafiki, Rafiki&Yombo forlag, 2017

2. Skjærgårdsbarna bok 2: Finnmarksvidda, Mrs Maple, Havfrua AS, 2018

3. Skjærgårdsbarna bok 3: Sognefjorden, Mrs Maple, Havfrua AS, 2018

Priser

2014: mottok Medieprisen for beste Grafisk Design, prisutdeling for alle medieelever i Vestfold.

© 2019 Madeleine Sandsland Aarø